|
کد مطلب: 73893
لبنيات کم چرب بهتر است يا پرچرب؟
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 965
به گزارش سلام لردگان به نقل از زهرا عبداللهي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: سلامت، رشد و استحكام استخوانهاي بدن نيازمند عنصر معدني مهمي به نام كلسيم است كه در بدن ساخته نميشود و بايد از برنامه غذايي روزانه تأمين شود. وي گفت: كلسيم براي استحكام دندان و استخوان ضروري است. كلسيم براي عملكرد طبيعي عضلات، تشكيل لخته خون و فعاليت طبيعي سيستم عصبي هم لازم است. اين متخصص تغذيه افزود: بدون كلسيم سيستم عصبي قادر به انتقال پيامهاي عصبي نيست. مطالعات اخير نشان داده است كه كلسيم در كاهش وزن، پيشگيري از سرطان كولون، كاهش عوارض يائسگي، تنظيم فشارخون و پيشگيري از بيماريهاي قلبي نيز نقش مهمي دارد. عبداللهي گفت: شير و مواد لبني مثل ماست و پنير بهترين منابع غذايي كلسيم هستند و تمام انواع لبنيات كم چرب و پرچرب آن به يك اندازه كلسيم دارند. هر چه ميزان چربي اين محصولات لبني كمتر باشد، كلسيم آن بهتر جذب ميشود. وي اضافه كرد: فقط كلسيم شير نيست كه به استحكام استخوان كمك ميكند، بلكه مواد جامد موجود در شير كه رنگ سفيد شير را موجب ميشود نيز نقش مهمي در سلامت استخوان دارد. اين متخصص تغذيه گفت: كشك در غذاهاي ايراني جايگاه ويژهاي دارد. اين ماده غذايي غني از كلسيم است و مصرف غذاهايي كه در تهيه آنها كشك به كار ميرود به عنوان يك منبع خوب كلسيم در رژيم غذايي ايراني حائز اهميت است
|
|
|
|